Gaasbeek automatenservice Ede

Bij de inrichting van de nieuwe locatie werd door de firma Gaasbeek gedacht aan “een mooie balie en een aantal kasten”.  Dit zijn leuke uitdagingen voor DP Ede want samen met de ontwerpers van DP Ede is hiervoor een ontwerp gemaakt. “Zo kwam DP Ede met het idee om het logo van de opdrachtgever in de voorzijde van de balie uit te frezen. Erachter is verlichting geplaatst. Een echte eyecatcher bij binnenkomst!

Dhr. Böhmer van de firma Gaasbeek: “We waren verrast door de ideeën van DP Ede. Nadat het ontwerp door ons was goedgekeurd en de kleurstelling was bepaald hebben de interieurbouwers van DP Ede op vakkundige wijze de balie gemaakt en geplaatst. We hebben er verder eigenlijk weinig omkijken naar gehad”.
Het fijne van DP Ede is dat ze van vele markten thuis zijn en goed meedenken met haar opdrachtgever. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heel groot schilderij laten maken door een kunstenaar. DP Ede heeft daar, op ons verzoek en geheel in stijl, een lijst omheen gemaakt en voor ons opgehangen.”

< Terug naar overzicht